ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016, ΩΡΑ 11:30

«Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 Ημέρες»
ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Αγαπητοί γονείς,

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος σας προσκαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή στην γιορταστική θεατρική παιδική παράσταση.
Με τη σκέψη ότι τα παιδιά έχουν δικαίωμα στη ποιοτική ψυχαγωγία, επιλέξαμε και τη φετινή παράσταση.
  Είναι "Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 μέρες" του Ιουλίου Βερν στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ. Η παράσταση συνεχίζεται για τρίτη χρονιά  σε θεατρική διασκευή. Είναι μια πρόσκληση για τα παιδιά, να απολαύσουν ένα φανταστικό περιπετειώδες ταξίδι. Ένα πολυθέαμα με χιούμορ, δράση, χορό, τραγούδι, διαδραστικές βιντεοπροβολές και ζωντανή μουσική από όλο τον κόσμο σε μια παράσταση που απογειώνει την φαντασία και απευθύνεται σχεδόν σε όλες τις ηλικίες των παιδιών!
·         Η αίθουσα της παράστασης έχει διαμορφωθεί κυρίως με μαξιλάρια για τα παιδιά και λίγες καρέκλες για τους γονείς. Επομένως οι γονείς ειδικά των μεγαλύτερων παιδιών, καλό είναι να μείνουν στην αίθουσα αναμονής. 

Παρακαλούνται οι γραμματείες να στείλουν στο FAX 2105224265 (ΜΑΒΥ)  καταστάσεις που θα περιλαμβάνουν: α) Όνομα, β) Επώνυμο,  γ)Αριθμό Παιδιών, καθώς και δ) αριθμό των γονιών  που θα παρακολουθήσουν τη παράσταση. Επειδή χρειάζεται οπωσδήποτε ο ακριβής αριθμός του συνόλου των ατόμων, θερμή παράκληση οι καταστάσεις να σταλούν μέχρι τη ΤΡΙΤΗ 29-11-2016.

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΚΑΝΑ


Σχόλια

  1. Παρακαλω, θα μπορούσε να γίνει κοινοποίηση και της θεατρικής παράστασης που θα παιχτεί στη Θεσσαλονίκη για τα παιδιά των εργαζομένων...??? Ευχαριστώ..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου