ΕΝΑΡΞΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΟΚΑΝΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Μετά το τέλος της Γενικής Συνέλευσης τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου και οι συνάδελφοι που προσήλθαν στις Κεντρικές Υπηρεσίες ανέβηκαν στο γραφείο του Προέδρου του ΟΚΑΝΑ ,που συνεδρίαζαν τα μέλη του Δ.Σ.. του ΟΚΑΝΑ εκείνη την ώρα.
Τα μέλη του Δ.Σ. του  Συλλόγου ζήτησαν να συναντηθούν με τα μέλη της Διοίκησης του ΟΚΑΝΑ .
Στην συνάντηση που ακολούθησε, τα μέλη του Συλλόγου εξέφρασαν την αντίρρησή τους για το προτεινόμενο σχέδιο αναδιάρθρωσης του Οργανισμού και για το γεγονός ότι δε δόθηκε ουσιαστικός χρόνος για διαβούλευση και κατάθεση προτάσεων τόσο από τον Σύλλογο , όσο και από την ΕΠΕΣΥ. Ακολούθησε διαλογική συζήτηση με τα μέλη του Δ.Σ. του ΟΚΑΝΑ  για το θέμα που έχει προκύψει για την μονάδα της Νίκαιας.

Στο τέλος της συζήτησης τόσο ο Πρόεδρος του Οργανισμού όσο και ο Γεν. Διευθυντής υποστήριξαν, ότι η εισήγηση του Αν. Διευθυντή Εφαρμογών για την αναδιάρθρωση υπηρεσιών του Οργανισμού στην Αττική θα σταλεί σε όλους τους εργαζόμενους της Αττικής. Τέλος, θα δοθεί ένα χρονικό περιθώριο τουλάχιστον είκοσι ημερών για την κατάθεση ουσιαστικών  προτάσεων από τον Σύλλογο, την ΕΠΕΣΥ,  και τα μέλη των θεραπευτικών ομάδων των Μονάδων της Αττικής.

Για τον τρόπο εμπλοκής των συναδέλφων στη διαδικασία, το Δ.Σ. του Συλλόγου θα εκδώσει νέα ανακοίνωση τις επόμενες ημέρες .

Σχόλια

  1. Τα σχόλια δεν δημοσιευονται απο αυτγν την θεση;
    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου