ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ


Εκδόθηκε η απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων στα οποία είχαν προχωρήσει οι συνάδελφοι σε δεύτερη φάση εναντίον του τρόπου ένταξής τους στο ενιαίο μισθολόγιο.Η δικαστής δεν μπήκε στην ουσία της υπόθεσης, όπως έγινε στα ασφαλιστικά μέτρα της πρώτης ομάδας.Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης τα ασφαλιστικά μέτρα δεν γίνονται αποδεκτά για δύο λόγους.

-Δεν θέλει να προκαταλάβει την απόφαση του δικαστηρίου της κύριας αγωγής που θα ακολουθήσει και να δημιουργήσει τετελεσμένα με τη δική της απόφαση,

-και έκρινε ότι δεν συντρέχει πλέον λόγος λήψης ασφαλιστικών μέτρων –ασφαλιστικά μέτρα που δηλώνουν το επείγον χαρακτήρα της λήψης μιας απόφασης, αφού οι ενάγοντες καθυστέρησαν επί δύο  χρόνια να προχωρήσουν στην κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων ,που αυτό από μόνο του υποδηλώνει ότι δεν είχαν υποστεί μεγάλη, επείγουσα  και μη αναστρέψιμη ζημία.
«Σε κάθε περίπτωση η αδικαιολόγητη και μακράς διάρκειας καθυστέρηση άσκησης της αίτησης υποδηλώνει την έλλειψη επείγουσας περίπτωσης.»

Γι αυτό το λόγο την όλη υπόθεση των εναγόντων θα την κρίνει η κύρια αγωγή που θα ακολουθήσει.

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί η ημερομηνία εκδίκασης της κύριας αγωγής της δεύτερης ομάδας των συναδέλφων.

Για να διαβάσετε όλο το σκεπτικό της απόφασης πατήστε ΕΔΩ.

Σχόλια

  1. Σχετικά με σχόλιο "ανωνύμου" για μη δημοσίευση σχολίων στο blog του Συλλόγου,για άλλη μια φορά πληροφορούμε, πως πάγια τακτική -εδώ και χρόνια- είναι η δημοσίευση μόνο επωνύμων σχολίων και μετά από επαλήθευση,ώστε να αναλάβει και την ευθύνη,όσων γράφει.
    Όποιος επιθυμεί μπορεί επώνυμα να σχολιάσει, ότι επιθυμεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σας. Και έχετε δίκιο ότι έχει χαθεί η ευθύνη, και αυτών που γράφονται, και αυτών που λέγονται, και αυτών που γίνονται.
      Θα σας παρακαλούσα λοιπόν, επειδή γράφτηκε σε blog συνδικαλιστικής παράταξης ότι πολλά μέλη της Επιστημονικής Επιτροπής είναι παροπλισμένα, κάτι που μου προκάλεσε έκπληξη αλλά και ανησυχία, να μας διευκρινίσετε επίσημα αν ισχύει και γιατί. Ευχαριστώ
      Δ. Οικονόμου
      Ψυχίατρος

      Διαγραφή
  2. Καλημέρα, έχει οριστεί η εκδίκαση της κύριας αγωγής της δεύτερης ομάδας;
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου