ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ



Ότι δε τόλμησαν να εφαρμόσουν  οι νεοφιλελεύθερες κυβερνήσεις των προηγούμενων ετών, έρχεται να υλοποιήσει η παρούσα «Αριστερή» Κυβέρνηση, μέσω του διορισμένου Διοικητικού Συμβουλίου της!
Με μια πρωτοφανή για τα ιστορικά του Οργανισμού απόφαση, απολύει αναιτιολόγητα δύο συναδέλφους  που εργάζονται με Δελτίο Παροχής Υπηρεσιών (που θα καταργούσε ο ΣΥΡΙΖΑ, όταν θα γινόταν κυβέρνηση) .
Το Δ.Σ. του Οργανισμού ωμά και με απροκάλυπτο τρόπο παρενέβη στην αξιολόγηση και κατάρτιση των πινάκων των υποψηφίων και με μια διαδικασία –παρωδία, έκανε επανακατάταξη των υποψηφίων. Αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας είναι οι συνάδελφοι, που εδώ και τρεις μήνες εργάζονται στον Οργανισμό με απόφαση του ιδίου του Δ.Σ. που τους προσέλαβε, να απολύονται, να οδηγούνται στην ανεργία.
Το Δ.Σ. του Οργανισμού προχώρησε στις απολύσεις κάνοντας δεκτές ενστάσεις μετά την πρόσληψη των υποψηφίων, και παρά τις αντιθετες εισηγήσεις τόσο της Νομικής Υπηρεσίας του Οργανισμού και της Επιτροπής Προσλήψεων.

Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΗ

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΚΑΝΑ, παραμένει σταθερός στη θέση του για σταθερές και μόνιμες σχέσεις εργασίας με πλήρη εργασιακά δικαιώματα. Τα ρουσφέτια, τα δικά μας παιδιά, οι εξευτιλιστικες αμοιβές και η κατάργηση των βασικών εργασιακών δικαιωμάτων της άδειας και της ασφάλισης αποτελούν στοιχεία της επίθεσης που δέχεται ο κόσμος της εργασίας.  Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΚΑΝΑ  θα σταθεί στο πλεύρο των συναδέλφων που απολύονται, με κάθε δυνατό τρόπο.

Σας καλούμε σε Συνέντευξη Τύπου, στο Αμφιθέτρο των Κεντρικών Υπηρεσιών του ΟΚΑΝΑ, Αβέρωφ 21 Αθήνα, την Πέμπτη 09/06/16 και ώρα 11:00


ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΚΑΝΑ

Σχόλια