ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΜΕ ΘΕΜΑ «Τυποποίηση φακέλων χορήγησης δόσεων για το σπίτι»

Ύστερα από αίτημα του συλλόγου, έγινε  την Πέμπτη  συνάντηση με τον Αν. Διευθυντή Εφαρμογής Προγραμμάτων κ.Κοκκώλη σχετικά με το έγγραφο με θέμα, «Τυποποίηση φακέλων χορήγησης δόσεων για το σπίτι».
Στην συνάντηση τα μέλη του Δ.Σ.  εξέφρασαν την άποψη ότι  η προσπάθεια  τυποποίησης της διαδικασίας είναι μεν σε σωστή κατεύθυνση, ωστόσο δε θα πρέπει να αυξήσει τη γραφειοκρατία ούτε να δημιουργεί επιπλέον προβλήματα στη λειτουργία των μονάδων. Επιπλέον θα πρέπει να εξασφαλιστούν οι αναγκαίοι πόροι ώστε το σύστημα να λειτουργήσει. Τέλος, ζητήθηκε η οποιαδήποτε αλλαγή να γίνει μετά το καλοκαίρι, οπότε και οι μονάδες θα λειτουργούν με το σύνολο του προσωπικού. Στη  συνέχεια κατατέθηκαν προτάσεις για την ουσιαστική βελτίωση της διαδικασίας και την κατά το δυνατό μείωση της γραφειοκρατίας.
 Οι προτάσεις έγιναν δεκτές από τον κ. Κοκκώλη και ύστερα από συνάντηση  με τον Πρόεδρο του Οργανισμού  κ. Καφετζόπουλο αποφασίστηκε η αναβολή εφαρμογής της νέας διαδικασίας ως το Σεπτέμβριο. Στο ενδιάμεσο θα γίνουν οι αναγκαίες τροποποιήσεις και στη συνέχεια , μετά από διαβούλευση, η νέα εγκύκλιος, που θα εκδοθεί θα τεθεί σε εφαρμογή.

Σχόλια

  1. Όποιος έχει κάποια βελτιωτική πρόταση, ας την κοινοποιήσει στον Σύλλογο ή και απ'ευθείας στο kkokkolis68@gmail.com
    Στόχοι:
    1. Εμποδισμός παράνομης εμπορίας των σκευασμάτων υποκατάστασης
    2. Τυποποίηση διαδικασιών
    3. Οικονομία πόρων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν λάβαμε καμμία πρόταση μέχρι σήμερα,πέραν εκείνων από μέλη του Συλλόγου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου