ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Αγαπητοί συνάδελφοι,

Αν και είναι πολύ δύσκολο στο καθένα μας να επαναφέρει στη μνήμη δυσάρεστα γεγονότα,  στη περίπτωση μας όμως δυστυχώς δεν γίνεται διαφορετικά.

Αναφερόμαστε στο ξαφνικό θάνατο της αγαπητής σε όλους μας συναδέλφου, Σωτηρίας Αλεξανδρή (νοσηλεύτριας), που μας «άφησε» περίπου πριν από δύο χρόνια.

Όλοι λυπηθήκαμε τότε και ακόμη περισσότερο όσοι τη γνωρίζαμε από κοντά, αλλά ιδιαίτερα μας λύπησε το γεγονός ότι έμειναν  τρία μικρά παιδιά χωρίς τη μητρική προστασία. 

Πριν από μερικούς μήνες όμως (Ιούνιος του 2015) το κακό ολοκληρώθηκε με το θάνατο και του πατέρα της οικογένειας, με αποτέλεσμα τα προβλήματα και τα αδιέξοδα να πολλαπλασιαστούν.

Παρόλα τα δύσκολα προβλήματα που βιώνει ο καθένας μας, πιστεύουμε ότι μπορούμε να βοηθήσουμε και να συμπαρασταθούμε στα παιδιά της.

Για το λόγο αυτό το ΔΣ του Συλλόγου κατέληξε στη παρακάτω πρόταση:

<< ο κάθε συνάδελφος να συμμετέχει προσφέροντας 1€ το μήνα, μέχρι και το μικρότερο παιδί να ενηλικιωθεί >>.

Η παρακράτηση αυτή θα γίνεται από το μισθό. Για το λόγο αυτό είναι απαραίτητο ο κάθε συνάδελφος που θέλει να συμμετέχει να συμπληρώσει μια υπεύθυνη δήλωση όπου θα δηλώνει ότι αποδέχεται να του γίνεται από το μισθό του η παρακράτηση του 1€ το μήνα.

Η υπεύθυνη δήλωση θα σταλεί με fax σε όλες τις δομές του Οργανισμού και καλούνται οι συνάδελφοι που εργάζονται στην γραμματεία των δομών να συντάξουν μια συγκεντρωτική λίστα των συναδέλφων  που επιθυμούν να συμμετέχουν και να την αποστείλουν ταχυδρομικώς μαζί με τις υπεύθυνες δηλώσεις στην Κεντρική Γραμματεία του ΟΚΑΝΑ με ένδειξη για τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΚΑΝΑ μέχρι την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου.

Σχόλια