ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΑΘΗΝΑΣ


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΚΑΝΑ                                                                  10/2/2016
 
 
                                            ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
Οι Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι  Τετάρτη  17.2.2016
 
Συναδέλφισες-Συνάδελφοι
 
Σας Γνωρίζουμε πως οι κάρτες απεριορίστων διαδρομών θα ισχύσουν από 1/3/2016 έως 29/2/2017 (12 μήνες) και το κόστος τους θα είναι ως εξής:
 
-280,50€ - ΕΤΗΣΙΑ ΚΑΡΤΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ.
 
-147,90€ - ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΑ ΚΑΡΤΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ.
 
 
Οι ενιαίες κάρτες απεριορίστων διαδρομών ισχύουν για όλα τα μέσα αρμοδιότητας του ΟΑΣΑ: Λεωφορεία, Τρόλλεϋ, Τράμ < Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο, Μετρό (μέχρι Κορωπί), και στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ (στο τμήμα Προαστιακού Μαγούλας-Πειραιά-Κορωπί), για τους μήνες που αναγράφονται στα αντίστοιχα κουπόνια. Δεν ισχύουν στις Λεωφορειακές γραμμές EXPRESS του Αεροδρομίου, στη γραμμή Χ80 και στο Μετρό στο τμήμα Κορωπί-Αεροδρόμιο.
 
-416,50€ - ΕΤΗΣΙΑ ΚΑΡΤΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ
 
-217,50€ - ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΑ ΚΑΡΤΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ
 
Αυτές οι ενιαίες κάρτες απεριορίστων διαδρομών ισχύουν για όλα τα μέσα αρμοδιότητας του ΟΑΣΑ: Λεωφορεία (και στις λεωφορειακές γραμμές EXPRESS του Αεροδρομίου), Τρόλλεϋ, Τράμ < Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο, Μετρό έως το Αεροδρόμιο), και στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ (στο τμήμα Προαστιακού Μαγούλας-Πειραιά-Αεροδρόμιο), για τους μήνες που αναγράφονται στα αντίστοιχα κουπόνια. Δεν ισχύουν στη γραμμή Χ80.
 
 
Όσοι συνάδελφοι/σες επιθυμούν την έκδοση μιας από τις προαναφερόμενες κάρτες παρακαλούνται να καταθέσουν το σχετικό ποσό στο λογαριασμό του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΠΟΥΡ. ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ (αριθμός λογαριασμού βλέπε παρακάτω).
 
 
  Οι ενδιαφερόμενοι θα απευθύνονται στην Κεντρική Υπηρεσία (Αβέρωφ 21) στο 2ο όροφο στο Λογιστήριο στο μέλος του τοπικού συμβουλίου του συλλόγου κ. Π. Τσολιά και στο τηλέφωνο 210-8898214.
 
Κάρτα μπορούν να λάβουν όλοι οι εργαζόμενοι και  τα μέλη της οικογένειας τους.
 
ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ: Κατά την πληρωμή στην Τράπεζα ζητήστε οπωσδήποτε να αναγραφεί το ονοματεπώνυμο του καταθέτη καθώς και η αιτιολογία της πληρωμής πχ: «Για την ετήσια (ή κατά περίπτωση εξαμηνιαία) κάρτα απεριορίστων διαδρομών».
Στην συνέχεια με την φωτοτυπία της απόδειξης πληρωμής της τράπεζας και μία (1) φωτογραφία, θα προσκομίζετε τα έγγραφα στην διεύθυνση που αναφέρθηκε παραπάνω.
 
Οι Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι  Τετάρτη  17.2.2016 (15.00)
                                                        
                                                        Για το Τοπικό Συμβούλιο Αθήνας
 
                                                               Τσολιάς Παύλος 
 
Το ποσό θα κατατεθεί στο λογαριασμό:
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ 

ΑΡ. ΛΟΓ/ΣΜΟΥ : 155/296040-09 – ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΠΟΥΡ. ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ
 

ΙΒΑΝ: GR 3601101550000015529604009

 

Σχόλια