ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΚΑΝΑ (ΠΑΜΕ)

Επιτροπή Αγώνα Εργαζομένων του Π.Α.ΜΕ. στην Πρόληψη και την Απεξάρτηση

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΓΕΝΑΡΗ ΣΤΙΣ 12ΜΜ ΣΤΟ ΥΠ. ΕΡΓΑΣΙΑΣ


Η πρώτη απάντηση απέναντι στον αντιασφαλιστικό όλεθρο,
Προετοιμαζόμαστε για σκληρή αναμέτρηση, για μεγάλη απεργία!

Η επίθεση στο ασφαλιστικό είναι αιτία πολέμου!
Να μη μας πιάσουν στον ύπνο!

Να παλέψουμε ενάντια στις νέες ανατροπές στην Κοινωνική Ασφάλιση που η «αριστερή» κυβέρνηση προωθεί για να στηρίξει τους στόχους του ελληνικού κεφαλαίου για  καπιταλιστική ανάκαμψη!
Να παλέψουμε επειδή Κοινωνική Ασφάλιση δεν είναι μόνο η σύνταξη. Η σύνταξη αφορά στην προστασία και την αξιοπρεπή ζωή μετά την εργασία. Αλλά Κοινωνική Ασφάλιση είναι και η ασφάλιση του μικρού παιδιού, τα εμβόλια του. Είναι το φάρμακο μας όταν αρρωστήσουμε. Είναι το επίδομα ασθένειας, οι ιατρικές εξετάσεις, οι παροχές υγείας και πρόνοιας συνολικά. Είναι η προστασία της μητρότητας, με τα επιδόματα κυοφορίας και λοχείας. Είναι η προστασία μας στον επαγγελματικό κίνδυνο, στις επαγγελματικές ασθένειες για να μη γινόμαστε θύματα εργοδοτικών εγκλημάτων. οι παροχές των Ταμείων και του κράτους στην Πρόνοια και στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, η προστασία της Υγείας και της Ασφάλειας στην εργασία.

Το ασφαλιστικό περιέχει όλο το πλαίσιο προστασίας κάθε εργάτη, κάθε εργαζόμενης, κάθε νέου! Δεν είναι κόστος, είναι δικαίωμα, είναι η ζωή μας!

Δε θα παραιτηθούμε!!!

Να αγωνιστούμε για δημόσια, καθολική, υποχρεωτική Κοινωνική Ασφάλιση, για την οικοδόμηση ενιαίου συστήματος Κοινωνικής Ασφάλισης, που θα περιλαμβάνει τα συνταξιοδοτικά δικαιώματα, τις υπηρεσίες πρόληψης και αποκατάστασης της υγείας, τις παροχές και υπηρεσίες Κοινωνικής Πρόνοιας.


Να μην τους αφήσουμε να διαλύσουν τη ζωή μας, να δυναμώσουμε παντού το κλίμα για μεγάλη απεργία να δουλέψουμε για την οργάνωσή της παντού!



Σχόλια