ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

Και φέτος ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΚΑΝΑ θα δώσει εορταστικές δωροεπιταγές στα παιδιά των συναδέλφων. Φέτος νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά η διανομή των δωροεπιταγών θα ξεκινήσει από την επόμενη εβδομάδα.
Συγκεκριμένα, από τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου θα μπορούν όσοι συνάδελφοι έχουν παιδιά έως την ηλικία των 18 ετών να παραλάβουν τις δωροεπιταγές, από τις Κεντρικές Υπηρεσίες του Οργανισμού και συγκεκριμένα από τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου της Αθήνας κ. Παύλο Τσολιά. 
Για τις δομές της περιφέρειας οι δωροεπιταγές έχουν ταχυδρομηθεί και το αργότερο μέχρι την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου αναμένεται να φθάσουν στις μονάδες. Στη Θεσσαλονίκη υπεύθυνος για τη διανομή είναι ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης κ Κουτσούκης. Στην Πάτρα οι δωροεπιταγές θα παραλειφθούν από την μονάδα "Γέφυρα" . 
Υπεύθυνοι για τη διανομή των δωροεπιταγών είναι οι κατά τόπους Τοπικοί Σύμβουλοι. 
Και φέτος οι δωροεπιταγές είναι για τα παιδιά έως την ηλικία των 12 ετών από τα καταστήματα “JUMBO” και από 12 ετών έως 18 ετών από τα βιβλιοπωλεία «ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ» συνολικής αξίας 25 ευρώ για κάθε παιδί. 
Η Διοίκηση του Οργανισμού συνεισέφερε στην συνολική δαπάνη με το ποσό των 5000 ευρώ.Το υπόλοιπο ποσό καλύφθηκε από τον Σύλλογο Εργαζομένων ΟΚΑΝΑ.
Για τυχόν διευκρινήσεις παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το μέλος του Δ.Σ. κ Παπαδόπουλο.

                   ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΚΑΝΑ σας εύχεται,

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Σχόλια