ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ


Οι  νομικοί  σύμβουλοι του Συλλόγου ενημέρωσαν τα μέλη του Δ.Σ. ότι το θέμα που έχει προκύψει σχετικά  με την επιστροφή των φόρων που έχουν παρακρατηθεί για το επίδομα βιβλιοθήκης, αφορά όλους τους εργαζόμενους ανεξαρτήτως ειδικότητας, που ελάμβαναν το συγκεκριμένο επίδομα (για τα έτη 2011 και 2012) και όχι μόνο τους ιατρούς. Πρέπει, όσοι το επιθυμούν, να υποβάλουν τροποποιητικές δηλώσεις στις κατά τόπους εφορίες, όπου ανήκουν, για την επιστροφή του παρακρατηθέντος φόρου.

Ενημερώθηκε και η Διοίκηση του Οργανισμού, ώστε να διευκολύνει την διαδικασία έκδοσης βεβαίωσης από το Τμήμα Μισθοδοσίας του ποσού του επιδόματος και του φόρου που παρακρατήθηκε για τους δικαιούχους.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν αίτηση στο Τμήμα Μισθοδοσίας για έκδοση της βεβαίωσης. Επειδή, υπάρχει μεγάλος όγκος εργασίας στο συγκεκριμένο τμήμα, επειδή ο αριθμός των δικαιούχων είναι μεγάλος και λόγω της λήψης των θερινών αδειών, η έκδοση των βεβαιώσεων από τους συναδέλφους του Τμήματος Μισθοδοσίας μπορεί να καθυστερήσει.  

Σχόλια