ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ (ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΕΝΤΑΞΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ



Οι συνάδελφοι  που συμμετέχουν στη δεύτερη φάση της αγωγής και  των ασφαλιστικών μέτρων ενάντια στον τρόπο  ένταξής τους στο ενιαίο μισθολόγιο, ενόψει της εκδίκασης της υπόθεσης τις προσεχείς ημέρες καλούνται  να τακτοποιήσουν (μέχρι την Παρασκευή 27 Μαρτίου) την οφειλή τους προς τους νομικούς συμβούλους που έχουν αναλάβει την υπόθεση. Η αμοιβή των νομικών συμβούλων είναι 123 ευρώ ανά άτομο, όπου τα 100 ευρώ τα καταθέτουν οι συνάδελφοι και ο Σύλλογος καταβάλει  τα υπόλοιπα 23 ευρώ.

 Η κατάθεση των χρημάτων πρέπει να γίνει στον τραπεζικό λογαριασμό της ALPHA BANK με ΙΒΑΝ GR0901402600260002002005506 (ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ)

Στο καταθετήριο πρέπει να αναγράφονται:

-ονοματεπώνυμο

- ΑΦΜ 

-ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΚΑΝΑ

* Όσοι συνάδελφοι (της δεύτερης φάσης) έχουν καταβάλει χρήματα λιγότερα από το προαναφερθέν ποσό θα πρέπει να αποστείλουν συμπληρωματικά το επιπλέον ποσό. Για πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στους Τοπικούς Συμβούλους και στα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου.

Σχόλια