ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΜΕΔ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ



Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση στον ΟΜΕΔ, μετά από προσφυγή του Συλλόγου για υπογραφή νέας Σ.Σ.Ε. Στην συνάντηση παρέστησαν  από τη μεριά της Διοίκησης ο Γενικός Διευθυντής του Οργανισμού, το μέλος του Δ..Σ. του ΟΚΑΝΑ κ. Παπαθεοδωρόπουλος και ο νομικός  σύμβουλος του Οργανισμού κ.Παναγόπουλος. Η μεσολαβήτρια που έχει αναλάβει τη διαδικασία της μεσολάβησης (μετά από κλήρωση) είναι η κ. Ντότσικα. 
Στην πρώτη συνάντηση έγινε ενημέρωση της μεσολαβήτριας για τα προβλήματα του ΟΚΑΝΑ και το εργασιακό καθεστώς που επικρατεί τα τελευταία χρόνια στον Οργανισμό, καθώς και οι προτάσεις του Συλλόγου για την νέα Σ.Σ.Ε. Ορίστηκε νέα συνάντηση για την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου όπου θα γίνει εκτενής συζήτηση για τα άρθρα της Σ.Σ.Ε. (να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τον νόμο, μετά την ολοκλήρωση των συζητήσεων η μεσολαβήτρια πρέπει να εκδώσει την πρότασή της  το αργότερο μέσα σε 20 ημέρες ).

Ο Γενικός Διευθυντής στο περιθώριο της συνάντησης ενημέρωσε τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου ότι προκηρύχτηκε ο διαγωνισμός για την εξεύρεση αναδόχου για την υπηρεσία της  καθαριότητας στη Θεσσαλονίκη.

Τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου έχουν ζητήσει  εγγράφως συνάντηση με τον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Ξανθό.

Σχόλια