Σχετικά με την καταβολή του επιδόματος επικίνδυνης εργασίας που δεν έχει καταβληθεί στους δικαιούχους για το έτος 2012 σύμφωνα με τις τότε ισχύουσες Σ.Σ.Ε.



Στο τελευταίο Δ.Σ. του ΟΚΑΝΑ ελήφθη η απόφαση (μετά από προσφυγή του Συλλόγου στην Επιθεώρηση Εργασίας) για καταβολή του επιδόματος επικινδυνότητας  (που δεν είχε δοθεί το έτος 2012 σε όσους  συμμετείχαν  στην υπηρεσία μεταφοράς υποκατάστατων εκτός των δομών και των νοσοκομείων, όπου χωροταξικά φιλοξενούνται οι δομές στις οποίες εργάζονται) σε δόσεις μέσα στο  πρώτο εννεάμηνο  του έτους.
Για την περιφέρεια της Αθήνας υπήρχε εγκεκριμένο πρόγραμμα για όλο το χρονικό διάστημα ,οπότε και η διασταύρωση των στοιχείων είναι σαφώς πιο απλή.   
Επειδή στην περιφέρεια δεν υπήρχε εγκεκριμένος προγραμματισμός συμμετοχής νοσηλευτών στην υπηρεσία μεταφοράς υποκατάστατων και για διευκόλυνση της διαδικασίας θα πρέπει οι δικαιούχοι να αποστείλουν  στο fax 2105225575 το αντίστοιχο έγγραφο που αποδεικνύει  ότι συμμετείχαν τη συγκεκριμένη ημέρα  στο πρόγραμμα μεταφοράς υποκατάστατων.
Η αποστολή των στοιχείων πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι και την Τρίτη 3 Μαρτίου, για να αποσταλούν από τον Σύλλογο τα έγγραφα στο Τμήμα Διαχείρισης Ανθρωπίνων Πόρων του Οργανισμού, για διασταύρωση των στοιχείων. 


Τη διαδικασία τη συντονίζει ο Σύλλογος για να ολοκληρωθεί σύντομα η συλλογή των απαραίτητων αποδεικτικών εγγράφων.

Σχόλια