ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ



Τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου συναντήθηκαν τόσο με το Γενικό Διευθυντή όσο και με τον Αντιπρόεδρο του Οργανισμού  και του έθεσαν το θέμα της ανανέωσης των συμβάσεων των συναδέλφων που δουλεύουν με Δ.Π.Υ. και λήγει η δίμηνη παράταση των συμβάσεων τους την 31η Ιανουρίου. Τα μέλη του Δ.Σ. επεσήμαναν τη σοβαρότητα του θέματος γιατί μπορεί να μείνουν δομές  χωρίς ιατρό. Ο Γενικός Διευθυντής αναγνώρισε το πρόβλημα και ανέφερε ότι θα εισηγηθεί στο επόμενο Δ.Σ. του ΟΚΑΝΑ την παράταση των συμβάσεων των συναδέλφων για εύλογο χρονικό διάστημα εν αναμονή της έκδοσης Π.Υ.Σ. ώστε να μη δημιουργηθεί μείζον θέμα στις μονάδες. Ο Αντιπρόεδρος ανέφερε ότι η συγκυρία των εκλογών καθυστέρησε την έκδοση Π.Υ.Σ. και ότι θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια για άμεση επίλυση του προβλήματος.
Στην συνάντηση τα μέλη του Δ.Σ. έθεσαν το θέμα αναστολής των νέων εισαγωγών ασθενών για τις προσεχείς εβδομάδες αφού με την έλλειψη αντιδραστηρίων και υλικών δεν είναι δυνατή η εύρυθμη λειτουργία των μονάδων. Ο κ. Πλατανιάς είπε ότι θα συζητηθεί αύριο το θέμα με το Αν. Διευθυντή Εφαρμογών Καφετζόπουλο.
 Για το πρόβλημα με την υπηρεσία της καθαριότητας, που έχει δημιουργηθεί στις μονάδες της Θεσσαλονίκης, το μόνο που είχε να αναφέρει ο κ. Πλατανιάς ήταν ότι θα γίνει νέος διαγωνισμός και ότι μέχρι τότε έχει γίνει συνεννόηση με τον κ. Γαζγαλίδη.
 Για τα προγράμματα ΕΣΠΑ είπαν ότι αφού δεν προχωράει η έκδοση της Π.Υ.Σ. δεν μπορούν να γίνουν προσλήψεις και μέχρι την έκδοση των αποφάσεων θα λειτουργούν οι δράσεις με ιδία μέσα.

Σχόλια