ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ εργαζομένων του  
 ΣΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗ
Με την ορμή του Πανελλαδικού συλλαλητηρίου την 1η του Νοέμβρη, συνεχίζουμε αποφασιστικά τον αγώνα μας.
Συμμετέχουμε μαζικά στην πανελλαδική απεργία την Πέμπτη 27 του Νοέμβρη.
Συγκέντρωση:  11:00 πμ στην Ομόνοια.
Προσυγκέντρωση: 10:30 πμ Χαλκοκονδύλη 37
Διεκδικούμε:
·         Μαζικές προσλήψεις με μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους. Μετατροπή όλων των συμβάσεων σε αορίστου χρόνου με πλήρη δικαιώματα. Καμία απόλυση-λήξη σύμβασης.
·         Καμία πληρωμή για υπηρεσίες πρόληψης και απεξάρτησης. Καμία πληρωμή για φάρμακα και Υγεία.
·         Άμεση καταβολή των δεδουλευμένων μας και άμεση κάλυψη των αναγκών όλων των κέντρων και των φορέων από τον κρατικό προϋπολογισμό.
·         Αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν υγεία – πρόνοια - απεξάρτηση με απαγόρευση κάθε μορφής επιχειρηματικής δράσης σε αυτούς τους τομείς, κατάργηση κάθε πληρωμής από τις οικογένειες ή/και τους εξυπηρετούμενους, είτε άμεσα είτε έμμεσα (δωρεές, ασφαλιστικά ταμεία κλπ).
·         ΟΧΙ στο κλείσιμο και στις συγχωνεύσεις δομών, σχολείων, νοσοκομείων.
·         Πρόσληψη με ευθύνη του κράτους όλων των ανθρώπων που ολοκληρώνουν τη φάση της θεραπείας τους και προχωρούν στην επανένταξη. Επίδομα ανεργίας και πλήρη ιατροφαρμακευτική κάλυψη για όλους τους ανέργους χωρίς όρους και προϋποθέσεις και για όσο διάστημα διαρκεί η ανεργία τους.
Διαδηλώνουμε ενάντια στη φτώχεια και την εξαθλίωση, την απλήρωτη δουλειά και την ανεργία που τσακίζει τη ζωή των οικογενειών μας και τα όνειρα των παιδιών μας.
Βροντοφωνάζουμε ότι δεν βολευόμαστε με τα ψίχουλα.



Έχουμε τη δύναμη. Μπορούμε να τους σταματήσουμε.

Σχόλια