ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ



   Ξεκίνησε ο κύκλος των συναντήσεων του Δ.Σ. του Συλλόγου με τα κοινοβουλευτικά κόμματα (πλην Χρυσής Αυγής) σύμφωνα με τις δράσεις που αποφασίστηκαν στις τελευταίες Γενικές Συνελεύσεις. Σήμερα πραγματοποιήθηκε συνάντηση με αντιπροσωπεία από τον ΣΥΡΙΖΑ. Στην συνάντηση παρέστησαν οι βουλευτές του κόμματος κ.κ. Μαντάς και Κατριβάνου καθώς και εκπρόσωποι του  τομέα υγείας του κόμματος.
   Έγινε ενημέρωση για όλα τα τρέχοντα θέματα του Οργανισμού καθώς και για το κλίμα φόβου και τρομοκρατίας που επιχειρούν να επιβάλουν στους εργαζόμενους με διώξεις και παράνομες αποφάσεις θεσμικά αλλά και εξωθεσμικά κέντρα, που έχουν εμφανιστεί στη Διοίκηση του Οργανισμού και που συνιστούν μία  ιδιότυπη παραδιοίκηση.Έγινε ιδιαίτερη αναφορά στην προσπάθεια αυτών των  "κέντρων" (με παράνομες αποφάσεις) για παράδοση κομματιών-υπηρεσιών του Οργανισμού σε εργολάβους -ιδιώτες. Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσαν ότι μετά από επεξεργασία των στοιχείων που τους παραδόθηκαν θα προβούν τις αμέσως επόμενες ημέρες σε έγγραφη επερώτηση στη Βουλή για όλα όσα συμβαίνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα στον Οργανισμό.

   Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν συναντήσεις και με τα υπόλοιπα κόμματα.

   Από το Υπουργείο Υγείας, έως σήμερα, έκανε αποδεκτό το αίτημα για συνάντηση ο αν. Υπουργός Υγείας κ. Λ. Γρηγοράκος και η οποία ορίστηκε για την επόμενη Τετάρτη. Εκκρεμούν απαντήσεις τόσο από τον Υπουργό Υγείας όσο και από την υφυπουργό Υγείας.

   Την ίδια μέρα (Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 11:00π.μ.) στο αμφιθέατρο των Κεντρικών Υπηρεσιών του Οργανισμού θα δοθεί συνέντευξη τύπου από το Δ.Σ. του Συλλόγου.

   Την Πέμπτη 9 Οκτωβρίου με αφορμή τη προσφυγή για το ανθυγιεινό επίδομα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου με τους νοσηλευτές, παρασκευαστές και οδηγούς ασθενοφόρου για να γίνει ενημέρωση για το θέμα αυτό.
Θα υπάρξει νεώτερη ανακοίνωση για την ακριβή ώρα της συνάντησης  

Σχόλια