ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΑ

    Το Τοπικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης συναντήθηκε με τους βουλευτές Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ κ.κ. Κουράκη, Χαραλαμπίδου και Γαιτάνη και τους ενημέρωσαν για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στον ΟΚΑΝΑ.Οι βουλευτές είχαν ,ήδη, ενημερωθεί από το κόμμα τους ότι επίκειται γραπτή επερώτηση του ΣΥΡΙΖΑ για τα πεπραγμένα της Διοίκησης του ΟΚΑΝΑ και ιδιαίτερα όσον αφορά το παράνομο Δ.Σ., τις αυθαιρεσίες της Διοίκησης, τις παράνομες αποφάσεις αλλά και τους εξωθεσμικούς παράγοντες που έχει φέρει μαζί του ο Πρόεδρος του Οργανισμού.
   Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο γεγονός ότι ο Πρόεδρος του Οργανισμού κ. Κατρίνης αδιαφορεί για την τήρηση της νομιμότητας, που μέχρι χθες διακήρυττε, και συγκαλεί την Τρίτη ,το παράνομο ως προς τη σύνθεσή του, Δ.Σ. του Οργανισμού.

   Το απόγευμα ,πραγματοποιήθηκε συνάντηση μελών του Δ.Σ.  του Συλλόγου με τη βουλευτή των "Ανεξαρτήτων Ελλήνων" και αντιπρόεδρο της Βουλής κ. Κόλλια στην οποία παρεσχέθηκαν όλα τα στοιχεία για να προχωρήσει και το κόμμα της σε επερώτηση στη Βουλή.Η κ. Κόλλια εισηγήθηκε να γίνει συνάντηση των μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου με τον Πρόεδρο των "Ανεξαρτήτων Ελλήνων" κ. Καμμένο, όπου θα του παρουσιαστούν τα έγγραφα για να προχωρήσει σε νομοθετικό έλεγχο για τη Διοίκηση του ΟΚΑΝΑ.

Σχόλια