ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ OKANA
(στηρίζεται από το Π.Α.ΜΕ.)

1η Νοέμβρη όλοι στο πανελλαδικό συλλαλητήριο στις 12:00 στο Σύνταγμα!
Προσυγκέντρωση για τους εργαζόμενους στην πρόληψη και την απεξάρτηση 11:00 στoν πεζόδρομο της Κοραή.
Πάνω από 850 είναι οι αποφάσεις συμμετοχής πανελλαδικά μέχρι στιγμής!
Με ορμή συνεχίζουμε για την πανελλαδική πανεργατική απεργία στις 27 Νοέμβρη!
 

Την Τετάρτη 29 Οκτώβρη στις 15:00 θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη του Π.Α.ΜΕ. στις Κεντρικές Υπηρεσίες Ο.ΚΑ.ΝΑ.
Σας καλούμε να συζητήσουμε για τη σημασία του συλλαλητηρίου, για τη μάχη που δίνουν μέχρι τελευταία στιγμή οι δυνάμεις του Π.Α.ΜΕ. και χιλιάδες εργαζόμενοι που συμφώνησαν με την αναγκαιότητα να ορθώσουν το ανάστημά τους απέναντι στην πολιτική των μονοπωλίων, της ΕΕ και όσων την υπηρετούν, για τη στάση των άλλων δυνάμεων σε αυτό τον αγώνα.

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,

Είναι ώρα να ακουστεί η δική μας φωνή!

Η φωνή αυτών που παράγουν τον πλούτο, λειτουργούν τις υπηρεσίες και κινούν τα πάντα σε αυτή τη χώρα.

Η φωνή αυτών που αγωνίζονται για μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους, δεν συμβιβάζονται με την ανεργία, παλεύουν για μέτρα ανακούφισης όλων των ανέργων.

Η φωνή αυτών που στενάζουν για να ανταποκριθούν στους δυσβάσταχτους φόρους, στις πληρωμές για Υγεία και Παιδεία, στους λογαριασμούς της ΔΕΗ, στα έξοδα θέρμανσης.

Η φωνή αυτών που επιμένουν να διεκδικούν υπηρεσίες Υγείας, Παιδείας, Πρόνοιας, Απεξάρτησης, αποκλειστικά δημόσιες και δωρεάν για όλο το λαό, χωρίς ιδιώτες να κερδοσκοπούν από τον πόνο και την ανάγκη του κόσμου.

Η φωνή αυτών που καθημερινά δίνουν τη μάχη κατά των ναρκωτικών σε όποιο μετερίζι και αν βρίσκονται –εργαζόμενοι, γονείς, εξαρτημένοι- κόντρα στο ρεύμα της ναρκωκουλτούρας και του συμβιβασμού με το πρόβλημα.

Η φωνή αυτών που αρνούνται να συνεχίσουν να εργάζονται μέσα σε συνθήκες πλήρους απαξίωσης της δουλειάς τους, που αγωνιούν για την ποιότητα και την ποσότητα των υπηρεσιών που παρέχουν, παρότι οι ίδιοι μπορεί να κάνουν δουλειά που αντιστοιχεί σε δύο ή και τρεις εργαζόμενους, με τις μισές αποδοχές σε σχέση με την περίοδο πριν την κρίση και που σε πολλές περιπτώσεις αναγκάζονται να εργάζονται με ευέλικτες μορφές απασχόλησης (βλέπε εργολάβοι, μπλοκάκια, ΕΣΠΑ).

Δεν μπορούμε να ζήσουμε με τα ψίχουλα!

Σχόλια