Απομακρύνθηκε ο Γιάννης Δαραβίγκας από τον ΟΚΑΝΑ λίγες ώρες μετά την τοποθέτησή του!

 tanea.gr

  | ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: Πριν 19' | ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Πριν 0' |
Απομακρύνθηκε ο Γιάννης Δαραβίγκας από τον ΟΚΑΝΑ λίγες ώρες μετά την τοποθέτησή του!
Πριν ακόμη… στεγνώσει το μελάνι της απόφασης για τη νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΚΑΝΑ, βάσει της οποίας ο δημοσιογράφος Γιάννης Δαραβίγκας τοποθετείται αναπληρωτής αντιπρόεδρος, ο πρωθυπουργός ζήτησε την απομάκρυνση του.

Οπως λένε κυβερνητικές πηγές, ο Αντώνης Σαμαράς δεν ήταν ενήμερος για την κίνηση αυτή και έγινε «έξαλλος» όταν διαπίστωσε το σάλο και τα αρνητικά σχόλια που προκάλεσε η είδηση.

Οι ίδιες πηγές «χρεώνουν» την επιλογή αυτή στον πρώην υπουργό Υγείας Αδωνι Γεωργιάδη, καθώς ο κ. Δαραβιγκας ήταν υποψήφιος του ΛΑ.ΟΣ.

Και αφήνουν να εννοηθεί ότι παρόλο που η συγκεκριμένη απόφαση φέρει την υπογραφή της πρώην υφυπουργού Υγείας, Ζέττας Μακρή, η ίδια δέχτηκε πιέσεις για να συναινέσει.

Με απόφαση του υπουργού Υγείας Μάκη Βορίδη, ο κ. Δαραβίγκας αντικαθίσταται από τον αναπληρωτή καθηγητή Ψυχιατρικής του ΑΠΘ Ιωάννη Διακογιάννη, ο οποίος έχει ειδίκευση στις τοξικοεξαρτήσεις.

Σημειώνεται, ότι ο κ. Δαραβίγκας εκτός από τις τηλεοπτικές εμφανίσεις του στην εκπομπή του Στέφανου Χίου, στο Extra Channel, είναι ιδιοκτήτης δύο Φυσικοθεραπευτηρίων και ενός Πολυδύναμου Ιατρικού Κέντρου. Παράλληλα, είναι πρόεδρος του Πανελλήνιου Αντιναρκωτικού Αγώνα - ΜΚΟ που ίδρυσε ο ίδιος το 1987.​

Σχόλια