ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ



 
Ενημερωτικό περίπτερο στην Πλατεία Ναυαρίνου από το ΟΚΑΝΑ
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών



 Ενημερωτικό περίπτερο  στην Πλατεία Ναυαρίνου από το ΟΚΑΝΑ





Ενημερωτικό περίπτερο στην πλατεία Ναυαρίνου λειτουργεί από σήμερα και μέχρι τις 25 Ιουνίου το Τοπικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΚΑΝΑ. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών στις 26 Ιουνίου και ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την πολιτική που ασκείται σήμερα σε όλους τους τομείς της υγείας και ειδικότερα για την υποχρηματοδότηση του ΟΚΑΝΑ, την απαξίωση του έργου του και τη βιωσιμότητά του.

Το Τοπικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΚΑΝΑ διαμαρτύρεται ειδικότερα για την υποχρηματοδότηση του Οργανισμού και την απαξίωση του έργου του με ενημερωτική εκδήλωση στο περίπτερο στην πλατεία Ναυαρίνου, καθημερινά, από χθες 19 Ιουνίου μέχρι και τις 25 Ιουνίου, από τις 7 μ.μ. έως τις 10.30 μ.μ.

Οι εργαζόμενοι στις δομές του ΟΚΑΝΑ εκφράζουν την αγωνία τη δική τους όσο και των 8.500 θεραπευόμενων για τη βιωσιμότητα του Οργανισμού. Σύμφωνα με τους ίδιους, ο ήδη κουτσουρεμένος προϋπολογισμός του Οργανισμού φτάνει για την κάλυψη των λειτουργικών α
ναγκών του για το πρώτο μόνο εξάμηνο του έτους, δημιουργώντας εύλογα έντονη ανησυχία για το τι θα γίνει μετά. Οι εργαζόμενοι του Οργανισμού παραμένουν σε καθεστώς πληρωμών με αναβολές, με δόσεις και διαρκή αβεβαιότητα, ενώ ταυτόχρονα (παρά την απορρόφηση, τα τελευταία έτη, μεγάλου αριθμού εξαρτημένων στις δομές του ΟΚΑΝΑ) ένας τεράστιος αριθμός συνεχίζει να αργοπεθαίνει στις πιάτσες ναρκωτικών.


Αναφορές γίνονται και σε άλλα ειδησεογραφικά site της Θεσσαλονίκης,όπως:
 SalonicaNews

Σχόλια