Ανακοίνωση της Επιτροπής Αγώνα Εργαζομένων του ΠΑΜΕ στην Πρόληψη και την Απεξάρτηση





ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗΣ

Εργαζόμενοι στον ΟΚΑΝΑ,

Παίρνουμε την υπόθεση των δικαιωμάτων μας στα δικά μας χέρια!

Είναι ανάγκη να αποτιμήσουμε την ως τώρα δράση του Συλλόγου, να βγάλουμε συμπεράσματα από το χαρακτήρα της επίθεσης της κυβέρνησης, τι μας έφερε ως εδώ, γιατί δεν είχαμε τα αποτελέσματα που θέλαμε, τι πρέπει να αλλάξει στο συνδικαλιστικό κίνημα για να μπορέσουμε να τραβήξουμε μπροστά οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, οι εργαζόμενοι σε όλα τα κέντρα απεξάρτησης μαζί με τις οικογένειες των εξυπηρετούμενων, μαζί με όλους αυτούς που πλήττονται από την πολιτική του κεφαλαίου, της κυβέρνησης και της ΕΕ.
Για όλα αυτά παίρνουμε το λόγο, λέμε τη γνώμη μας στη Γενικές Συνελεύσεις του συλλόγου μας, με σεβασμό στη γνώμη του άλλου.
 18 Δεκέμβρη στις 18.00 οι εργαζόμενοι του ΟΚΑΝΑ έχουν το δικό τους ραντεβού με τους εκπροσώπους του ΠΑΜΕ. Μοιραζόμαστε τις ανησυχίες μας, τις σκέψεις μας, τους προβληματισμούς μας, συζητάμε τις προτάσεις μας για την ανασύνταξη – αντεπίθεση του κινήματος για τη διέξοδο.
Μάθε από πρώτο χέρι τι είναι, τι σκέφτεται και τι προτείνει το ΠΑΜΕ.
Δυναμώνουμε τον αγώνα μας – Συμβάλλουμε για να εξασφαλίσουμε σταθερά αποφασιστικά βήματα προς τα μπρος στο Σύλλογο μας, στο εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα, στη λαϊκή συμμαχία που τόσο έχουμε ανάγκη.

Όλοι την Τετάρτη 18-12-2013 στις 18.00
στα γραφεία του Συλλόγου Εργαζομένων του ΟΚΑΝΑ  Μακεδονίας 11,
3ος όροφος, τηλ. 210 8827514

Επιτροπή Αγώνα Εργαζομένων του ΠΑΜΕ
στην Πρόληψη και την Απεξάρτηση

Σχόλια