ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

     Ολοκληρώθηκε  ο κύκλος των συναντήσεων της επιτροπής που έχει ορίσει η Διοίκηση του Οργανισμού και το Δ.Σ. του Συλλόγου για την υπογραφή νέας Σ.Σ.Ε.Στην σημερινή συνάντηση "έκλεισε" και η τελευταία εκρεμμότητα που υπήρχε ,αυτή του βρεφονηπιακού σταθμού (εκρεμμούσε η γνωμοδότηση  της νομικής υπηρεσίας του ΟΚΑΝΑ).Στην σημερινή συνάντηση συνφωνήθηκε η καταβολή του συγκεκριμμένου βοηθήματος μειωμένου κατά 10%.Για το "burn out" προτάθηκε η καταβολή αυτού και σε όσους από τις Κεντρικές Υπηρεσίες έρχονται σε καθημερινή επαφή με ασθενείς.(προσωπικό που εργάζεται στην είσοδο των Κεντρικών Υπηρεσιών).Για να δείτε αναλυτικά, ότι συμφωνήθηκε στις προηγούμενες συναντήσεις κλικάρετε ΕΔΩ


     Η επιτροπή της Διοίκησης θα παρουσιάσει στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο(την ερχόμενη Πέμπτη)  την πρόταση που συμφωνήθηκε, για να λάβει την έγκριση του Δ.Σ. του ΟΚΑΝΑ και να προχωρήσει πρώτα η καταγραφή σε κείμενο της νέας ΣΣΕ και μετά η εξουσιοδότηση του Δ.Σ. προς την Πρόεδρο του Οργανισμού για την υπογραφή της νέας Σ.Σ.Ε.
     Το Δ.Σ. του Συλλόγου απέστειλε επιστολή στην Υφυπουργό Υγείας κ. Ζέτα Μακρή σχετικά με την καθυστέρηση έκδοσης κοινής υπουργικής απόφασης για την καταβολή του επιδόματος επικινδυνότητας στις ειδικότητες- που το δικαιούνται- όπως προβλέπει το ενιαίο μισθολόγιο.
     Ο Οργανισμός έστειλε νέο έγγραφο προς το Γενικό Λογιστήριο, που επισημαίνει την απουσία απάντησης στο πρώτο έγγραφο του Οργανισμού για το θέμα της καταβολής του επιδόματος ευθύνης στους υπεύθυνους των μονάδων και επανέρχεται στο θέμα, αναμένοντας συγκεκριμμένη απάντηση τις αμέσως επόμενες ημέρες.
     Όσοι συνάδελφοι δεν είναι μέλη του Συλλόγου, θα μπορούν να εγγραφούν συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα εγγραφής.(οι συνάδελφοι που εργάζονται στα προγράμματα του ΕΣΠΑ είναι αυτοδίκαια μέλη του Συλλόγου και παρακρατούνται οι εισφορές προς τον Σύλλογο  από το τμήμα μισθοδοσίας του Οργανισμού).Την συμπληρωμένη φόρμα εγγραφής θα την στείλουν ή στο FAX του Συλλόγου(210-8827514) ή να την δώσουν στα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου στις κατά τόπους εκλογοαπολογιστικές Συνελεύσεις.



Σχόλια