ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Δ.Σ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ

  Μετά τη χθεσινή συνάντηση που είχε η Πρόεδρος με την αρμόδια για τον ΟΚΑΝΑ Υφυπουργό Υγείας κα Ζ. Μακρή, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Προέδρου του ΟΚΑΝΑ και του Γενικού Διευθυντή με το Δ.Σ. του Συλλόγου.
    Η Πρόεδρος είπε στα μέλη του Συλλόγου ότι ενημέρωσε την Υφυπουργό για όλα τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν τον Οργανισμό και μετέφερε στα μέλη του Συλλόγου τα εξής:
- για το θέμα της συγχώνευσης ΟΚΑΝΑ-ΚΕΘΕΑ η κα Μακρή διαβεβαίωσε ότι δε τίθεται (πλέον) κανένα ζήτημα συγχώνευσης των δύο Οργανισμών.
-για την επιπλέον χρηματοδότηση του ΟΚΑΝΑ ,ότι έχει αιτηθεί ο ΓΓ του Υπουργείου κ. Καλλίρης εγγράφως από το Υπουργό Οικονομικών το ποσό των 4,5 εκατομμυρίων(επιπλέον των 18 εκ.) και για το οποίο εκτιμά ότι θα λάβει (θετική) απάντηση μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.
-για τις εφημερίες-υπερωρίες που παραμένουν απλήρωτες από την αρχή του έτους,ότι είναι προς υπογραφή στο γραφείο του ΓΓ του Υπουργείου και στη συνέχεια θα προωθηθούν στο γραφείο του Υπουργού Υγείας για την τελική υπογραφή(σ.σ. στην συνάντηση του Συλλόγου με τον Υπουργό Υγείας ο ίδιος είχε δεσμευτεί ότι όταν έρθουν σε αυτόν για έγκριση θα τις υπογράψει)και
-για το θέμα των αχρεωστήτως καταβληθέντων ποσών από τους εργαζόμενους του ΟΚΑΝΑ η κ. Υφυπουργός ανέφερε στην Πρόεδρο, ότι θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να συμπεριληφθεί το κείμενο της τροπολογίας(του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Λοβέρδου) στο πολυνομοσχέδιο που πρόκειται να να υποβληθεί στη Βουλή τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Σχόλια

  1. ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!!!!!! (και έτσι σεμνά σεμνά σταματάει και η επαναστατική γυμναστική.....)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για τη Συλλογικη συμβαση ουτε λεξη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την Παρασκευή 12/07 θα γίνει Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΚΑΝΑ στο οποίο θα μπει ως θέμα στην ημερήσια διάταξη για να ορίσει μία επιτροπή διαπραγμάτευσης από τη μεριά της Διοίκησης , για να ξεκινήσουν οι συζητήσεις με το Σύλλογο για την υπογραφή νέας ΣΣΕ.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου