ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



                                                                                                                                 Αθήνα 25 Ιουλίου 2013



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ




Καταδικάζουμε απερίφραστα την υβριστική επίθεση της φασίστριας Ελένης Ζαρούλια, βουλευτή του νεοναζιστικού μορφώματος της Χρυσής Αυγής, ενάντια στον αντιπρόεδρο της Βουλής κ. Δραγασάκη και την κόρη του, συνάδελφο μας εργαζόμενη στον ΟΚΑΝΑ.

Η επίθεση με φράσεις πεζοδρομίου ενάντια στην συνάδελφό μας, για μας αποτελεί επίθεση για το σύνολο των εργαζομένων του ΟΚΑΝΑ, και δικαιώνει την προ μηνών αντίδρασή μας σε σχετική επερώτηση για τον ΟΚΑΝΑ που είχε καταθέσει άλλος βουλευτής της Χρυσής Αυγής.

Το μίσος και η απανθρωπιά στα λεγόμενα της Ζαρούλια, «τραβούν την κουρτίνα» και αποκαλύπτουν το μαύρο των ιδεών των υπανθρώπων που συγκροτούν νεοναζιστικές ομάδες όπως η Χρυσή Αυγή.

Η παρακαταθήκη αίματος του λαού μας ενάντια στο φασισμό και οι δημοκρατικοί αγώνες του για την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των ατομικών ελευθεριών, μας επιβάλλει ως καθήκον την υποχρέωση μας για σθεναρή και ανυποχώρητη αγωνιστική στάση ενάντια στον ρατσισμό, την μισαλλοδοξία και την ξενοφοβία, απ’ όπου και αν εκφράζονται.

Δηλώνουμε για άλλη μια φορά:

Ως εργαζόμενοι στον ΟΚΑΝΑ, παρά τα προβλήματά μας, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ να έχουμε καμιά σχέση με τους φασίστες της Χρυσής Αυγής, που αποτελούν την σιδερένια γροθιά του συστήματος της οικονομικής ολιγαρχίας.

Ως πολίτες είμαστε αποφασισμένοι να συντρίψουμε τους κήρυκες του μίσους και της μισαλλοδοξίας
.


ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΟΚΑΝΑ

Σχόλια