ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου συνεδρίασε σήμερα Τετάρτη 19 Ιουνίου και αφού έγινε διεξοδική συζήτηση εκτιμώντας τόσο τη γενικότερη κατάσταση(κλείσιμο ΕΡΤ, έλλειμα στο Υπουργείο Υγείας λόγω ΕΟΠΥΥ κ.α.)όσο και την οικονομική δυσχέρεια που έχει περιέλθει ο ΟΚΑΝΑ αποφάσισε να προχωρήσει στις παρακάτω ενέργειες:


-αίτημα για άμεση συνάντηση με τη Διοίκηση του Οργανισμού για ενημέρωσηκαι συζήτηση για τον προυπολογισμό του Οργανισμού, την συλλογική σύμβαση εργασίας,το θέμα των συγχωνεύσεων -καταργήσεων Οργανισμών κ.α.

-πραγματοποίηση Γενικής Συνέλευσης στην Αθήνα την Τρίτη 25 Ιουνίου (στο χώρο των  Κεντρικών Υπηρεσιών) και στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη 27 Ιουνίου (στο κτίριο της Αναγεννήσεως)

- εισήγηση για πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας για την Τετάρτη 26 Ιουνίου   
  (Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών),

-και πραγματοποίηση συγκέντρωσης διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Υγείας,

-συνέντευξη τύπου για την ίδια ημέρα  

-πρόγραμματισμός επισκέψεων κλιμακίων από το Δ.Σ. του Συλλόγου στις δομές του Οργανισμού τόσο στην Αθήνα όσο και στην περιφέρεια.
 
Συγκεκριμμένα:
Για την προετοιμασία της απεργιακής κινητοποίησης και της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Υγείας (Τετάρτη 26 Ιουνίου) θα ακολουθηθεί το παρακάτω πρόγραμμα επισκέψεων

Πέμπτη 20 Ιουνίου
"ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ', "ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ", "ΛΑΙΚΟ", "ΝΙΚΑΙΑ", "ΤΖΑΝΝΕΙΟ", "ΜΕΤΑΞΑ", "ΑΤΤΙΚΟΝ", "ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ"

Παρασκευή 21 Ιουνίου
"ΣΩΤΗΡΕΙΑ",  "ΓΟΥΔΙ"

Πρόγραμμα επισκέψεων στην περιφέρεια

Δευτέρα 1 Ιουλίου: "ΗΡΑΚΛΕΙΟ"

Τρίτη 2 Ιουλίου: "ΡΕΘΥΜΝΟ", "ΧΑΝΙΑ'

Πέμπτη 4 Ιουλίου:"ΧΑΛΚΙΔΑ", "ΛΙΒΑΔΕΙΑ"

Δευτέρα 8 Ιουλίου:"ΛΑΡΙΣΑ", 

Τρίτη 9 Ιουλίου:"ΒΟΛΟΣ", "ΛΑΜΙΑ"

Πέμπτη 11 Ιουλίου: "ΓΕΦΥΡΑ" και "ΡΙΟ"

Για όποιες αλλαγές στο πρόγραμμα ή προσθήκη κι άλλων δομών σε αυτό, θα υπάρξει νεότερη ανάρτηση.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
Τις προηγούμενες ημέρες έγιναν κάποιες παρεμβάσεις (ανέβασμα αναρτήσεων και κατέβασμα άλλων) -όχι σχόλια- στο blog του Συλλόγου από κάποια άτομα που δεν είχαν εξουσιοδότηση αλλά με κάποιο τρόπο είχαν "αποκτήσει" τους κωδικούς πρόσβασης στο blog.Το Δ.Σ. του Συλλόγου προέβη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να μην επαναλειφθούν τέτοιες παρεμβάσεις.

Σχόλια