ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

     Το Δ.Σ. του Συλλόγου, μετά από δικό του αίτημα, συναντήθηκε με τη Διοίκηση του Οργανισμού για το θέμα της πληρωμής των δεδουλευμένων κατά την περίοδο των κινητοποιήσεων του Συλλόγου.
     Στην συνάντηση η Πρόεδρος ανέφερε ότο το θέμα αυτό θα το φέρει στο Δ.Σ. του ΟΚΑΝΑ που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 4 Ιουνίου.Στην συνεδρίαση αυτή ο Γενικός Διευθυντής θα εισηγηθεί για το θέμα (όπως είθισται) και θα τοποθετηθούν τα μέλη του Δ.Σ ώστε να ληφθεί οριστική απόφαση. Το Δ.Σ. του Συλλόγου ζήτησε να παρευρίσκεται στην συνεδρίαση.Το αίτημα του Συλλόγου έγινε δεκτό από τη Διοίκηση.
   Κατά τη διάρκεια της συνάντησης  τα μέλη του Συλλόγου παρουσίασαν -για άλλη μια φορά -τη θέση τους σε ότι αφορά τα δεδουλευμένα και ότι θα πρέπει η Διοίκηση να δώσει μια λύση στο θέμα που απασχολεί όλους τους εργαζόμενους του Οργανισμού.Η Πρόεδρος ,από την μεριά της,παράπεμπε τα πάντα στην επερχόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΟΚΑΝΑ.Η συνάντηση ολοκληρώθηκε χωρίς αποτέλεσμα (σε κλίμα έντασης) και ενώ είχαν θιχτεί από την μεριά των μελών του Συλλόγου όλα τα εκρεμμή θέματα(παρακράτηση δόσεων δανείων,εισφορών Συλλόγου, μη καταβολής υπερωριών-εφημεριών κ.α.).

Σχόλια

  1. Νομικά θα κινηθείτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα περιμένουμε την συνεδρίαση του Δ.Σ. του Οργανισμού που έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Τρίτη και αφου αξιολογήσουμε την απόφαση που θα ληφθεί ανάλογα θα πορευτούμε.(χωρίς να αποκλείεται τίποτα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το γεγονός ότι έχουν καθυστερήσει τόσο να εκτελέσουν νόμιμη υποχρέωσή τους, πώς ακριβώς θα το αξιολογήσουμε; Δεν είναι σε όλους μας τόσο ξεκάθαρα όσα σκέφτεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λοιπόν;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Δε θα μας ενημερώσετε τι έγινε στη συνεδρίαση του ΔΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου