ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

 in.gr
Προσωρινή αναστολή κατάληψης

Συγκέντρωση στη Βουλή των εργαζομένων του ΟΚΑΝΑ την Παρασκευή

  (Φωτογραφία:  ΑΠΕ )


Αθήνα
Πορεία και συγκέντρωση στη Βουλή, θα πραγματοποιήσουν την Παρασκευή στις 9 το πρωί οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό κατά των Ναρκωτικών, την ώρα της συζήτησης επίκαιρης ερώτησης του ΣΥΡΙΖΑ για τα ζητήματα που τους απασχολούν.

Οι εργαζόμενοι στον ΟΚΑΝΑ συμπλήρωσαν 39 ημέρες κατάληψης των Κεντρικών Υπηρεσιών του Οργανισμού, διαμαρτυρόμενοι για την υποχρηματοδότηση του.

Σε Συνέλευση που πραγματοποίησαν αποφάσισαν την προσωρινή αναστολή της κατάληψης, αλλά τη συνέχιση των κινητοποιήσεων με κυλιόμενες στάσεις εργασίας.
 
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια

  1. ...και στην μεση οι θεραπαυομενοι! Καθε 20-30 μερες τρεμει το φιλοκαρδι μας για το αν υπαρχει αρκετη μεθαδονη! Και οποιος δουλευει -ειμαι ενας απο αυτους- θα πρεπει να διαλεξει. Θεραπεια ή δουλεια. Γιατι και τα δυο μαζι ετσι οπως ειναι η κατασταση στον ΟΚΑΝΑ, δεν γινονται! Και μην βιαστει καποιος να πει, πρωτα η θεραπεια και μετα η δουλεια. Χωρις δουλεια δεν υπαρχουν λεφτα και χωρις λεφτα... καληνυχτα! Ας αφησουν τις μ@λ@κιες οι εμπλεκομενοι και ας βαλουν την υπογραφη που λιβανιζουν εδω και ενα χρονο. Οι θεραπευομενοι δεν εχουν καμια σχεση με τα προβληματα υπουργειου και εργαζομενων! Ας σκεφτουν οτι παιζουν με την ζωη ανθρωπων γιατι βαρεθηκα να ειμαι αλλος ενας αριθμος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου