ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ

Από Βασίλη Βενιζέλο

 Μένη Μαλλιώρη: Θα τα πω όλα την Δευτέρα στην εκπομπή "υγεια360"

  Αποφασισμένη να μιλήσει την Δευτέρα 22 Απριλίου στην εκπομπή "υγεια360" του
KONTRA CHANELL για όλους και για όλα, καθώς και διατεθειμένη να εκθέσει σε όλη της δρματικότητα την διαμορφούμενη οικονομική κατάσταση στον Οργανισμό Κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ), δηλώνει στο ygeia360.gr η πρόεδρος του Οργανισμού Μένη Μαλλιώρη.
   Κατά τη διάρκεια της εκπομπής η Μένη Μαλλιώρη θα απαντήσει χωρίς επιφυλάξεις και ανοιχτά σε όλα τα ερωτήματα τα οποία θέτουν σε ανοιχτή επιστολή τους προς την ίδια οι εργαζόμενοι του ΟΚΑΝΑ, ερωτήματα τα οποία θα μεταφέρουν οι παρουστριάστριες της εκπομπής Σοφία Νέτα και Αιμιλία Σταθάκου.

 
Εργαζόμενοι ΟΚΑΝΑ: Κυρία Μαλλιώρη, μιλήστε ανοιχτά!
 
  Την διαβεβαίωση ότι κάθε άλλο παρά επιθυμούν την απομάκρυνση ή την παραίτηση της Μένης Μαλλιώρη από την θέση της προέδρου του Οργανισμού Κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ) δίνουν οι εργαζόμενοι του Οργανισμού, σε ανοιχτή επιστολή του Συλλόγου τους προς την ίδια την Μένη Μαλλιώρη.
  Οι εργαζόμενοι του ΟΚΑΝΑ καλούν επίσης την πρόεδρο του ΟΚΑΝΑ να προχωρήσει άμεσα σε συνέντευξη Τύπου προκειμένου να εκθέσει ανοιχτά και χωρίς επιφυλάξεις όλα τα θέματα τα οποία έχουν σχέση με την συνεχιζόμενη και δραματικη υποχρηματοδότηση του Οργανισμού.
   Υπενθυμίζεται ότι οι εργαζόμενοι του ΟΚΑΝΑ συνεχίζουν εδώ και έναν μήνα επ' αόριστον την κατάληψη την οποία πραγματοποιούν στα κεντρικά γραφεία του Οργανισμού στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, με βασικό αίτημα την ουσιαστική οικονομική ενίσχυση του προϋπολογισμού του ΟΚΑΝΑ για το 2013.
Σημείωση:Η εκπομπή μεταδίδεται κάθε Δευτέρα 19:30-20:00 από το KONTRA CHANNEL, με παρουσιάστριες τις δημοσιογράφους του ιατρικού ρεπορτάζ Αιμιλία Σταθάκου και Σοφία Νέτα.

Σχόλια