ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

      Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Δ.Σ. του Συλλόγου με την Πρόεδρο του Οργανισμού παρόντος του Γενικού Διευθυντή.Η πρόεδρος ενημέρωσε για τις κινήσεις που έχει πραγματοποιήσει μέχρι τώρα (συνάντηση με τον Υπουργό Οικονομικών ,Υγείας κ.α.).
     Για το θέμα του ΓΛΚ ανέφερε πως η  απόφαση θα πρέπει να είναι πολιτική αφού όπως μας ενημέρωσε οι νομικές υπηρεσίες του υπουργείου οικονομικών έκαναν αρνητική εισήγηση και για αυτό τον λόγο θα ζητήσει πάλι συνάντηση από τον κ. Στουρνάρα για να προωθηθεί νομοθετική πρωτοβουλία, ενώ για το θέμα του προυπολογισμού ότι θα πρέπει να προχωρήσει το μητρώο δεσμεύσεων αλλά με τα 18 εκ. φτάνει μέχρι τον Ιούλιο του 2013.Για τις υπερωρίες, ότι είναι δύσκολο -όπως το βλέπει- να τις υπογράψει η κ. Σκοπούλη, για τους "γνωστούς λόγους".Η πρόεδρος ανέφερε, ότι μπορεί να υπάρχει σχέδιο συγχώνευσης για τους οργανισμούς που ασχολούνται με τα ναρκωτικά το οποίο δεν τη βρίσκει καταρχήν αντίθετη.
    Ενημερώθηκε από τα μέλη του Συλλόγου, για τις έως τώρα επαφές και για την συζήτηση στη Βουλή την προσεχή Δευτέρα για την οποία ήταν ενήμερη και ότι θα απαντήσει στην ερώτηση, ο ίδιος ο Υπουργός.

Σχόλια