ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

    Κατά τη διάρκεια της σημερινής παράστασης διαμαρτυρίας, πραγματοποιήθηκε συνάντηση των μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου με τον Υπουργό Υγείας κ.Λυκουρέντζο.Στην συνάντηση ο Υπουργός ανέφερε ότι ,επειδή έχει μπλοκάρει το θέμα ,σήμερα το απόγευμα  θα γίνει συζήτηση με το ΓΛΚ στο Υπουργείο Υγείας για το θέμα του μητρώου δεσμεύσεων έτσι ώστε να βρεθεί λύση για τον προυπολογισμό και για τα χρέη του οργανισμού παρελθόντων ετών.Για τις χρωστούμενες εφημερίες και υπερωρίες ενημερώθηκε εκείνη τη στιγμή ο Υπουργός ότι η κ. Σκοπούλη δεν τις έχει υπογράψει ακόμα.Ο κ. Λυκουρέντζος είπε ότι θα δει την κ.Σκοπούλη για να δει που κολλάει το θέμα.Για όλα αυτά θα υπάρχει ενημέρωση σήμερα το βράδυ από το Διευθυντή του Υπουργού κ.Πεντέα προς τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου. Στην συνέλευση, που ακολούθησε ,απεύθηνε χαιρετισμό η κ.Μάτσα.
     Ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταθέσει μέσα στην μέρα, ερώτηση προς στον Υπουργό Υγείας για το θέμα των αχρεοσθήντων καταβληθέντων, την οποία θα απαντήσει στη Βουλή ο ίδιος ο Υπουργός Υγείας όπως μας είπε.Το ΚΚΕ, από τη μεριά του ,ανέφερε ότι θα λάβει πρωτοβουλία στη Βουλή για το θέμα του ΓΛΚ.Επειδή, είμαστε μπροστά σε εξελίξεις που τρέχουν, ΤΩΡΑ πρέπει ενωμένοι να συνεχίσουμε μέχρι την,οριστική λύση των προβλημάτων που κατατρέχουν τον Οργανισμό.
    Την Παρασκευή προσανατολίζονται όλες οι δομές  στο χώρο της Ψυχικής Υγείας (ως αποτέλεσμα της κοινής συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στον ΟΚΑΝΑ) για κοινή εκδήλωση-διαμαρτυρία.Θα υπάρξει νεότερη ανάρτηση επί αυτού του θέματος.

Σχόλια