ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση που είχε ορισθεί με τον Αντιπρόεδρο της Βουλής και Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, κο. Δραγασάκη στο γραφείο του στη Βουλή. Παρόντες στη συνάντηση ήταν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, κα. Κατριβάνου και κος. Μαντάς, καθώς και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ του τομέα Υγείας και Δικαιοσύνης.
Στη συνάντηση παρουσιάστηκαν τα τρία βασικά θέματα για τα οποία βρισκόμαστε σε κινητοποιήσεις, δηλ. προϋπολογισμός του Οργανισμού, έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους και μισθολόγιο ιατρών.
Από τη μεριά του ο κος. Δραγασάκης, αφού στάθηκε αλληλέγγυος στα αιτήματά μας, διαβεβαίωσε ότι η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ θα διερευνήσει τα θέματα και άμεσα θα προχωρήσει στις σχετικές νομοθετικές πρωτοβουλίες. Έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην υποχρηματοδότηση του Οργανισμού και για τις συνέπειες που φέρει αυτή τόσο στο λειτούργημά μας, όσο και στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.   
Θα αναμένουν τα αποτελέσματα της συνάντησης με τον κο. Σταϊκούρα, η οποία έχει προγραμματιστεί για την επόμενη εβδομάδα και ανάλογα θα κινηθούν κοινοβουλευτικά.

Σχόλια