ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
              ΟΚΑΝΑ
Αβέρωφ 21, Τηλ. 2108827514                                                                    Πάτρα 12 Φεβρουαρίου 2013
 
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μετά από μια δύσκολη χρονιά, όπως ήταν το 2012, για τους εργαζόμενους αλλά και για τα μέλη των Προγραμμάτων του ΟΚΑΝΑ, με ανησυχία διαπιστώνουμε ότι το 2013 θα είναι η χρονιά που θα θέσει σε δοκιμασία την προοπτική του ΟΚΑΝΑ.
Ο προϋπολογισμός των 18 εκ. ευρώ, που έχει αποφασίσει η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας σε συνεργασία με τους επιτηρητές της Ελληνικής οικονομίας, την ίδια στιγμή που μόνο η μισθοδοσία των εργαζομένων, μετά και από την εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου, φτάνει τα 17 εκ. ευρώ, ουσιαστικά αποτελεί θανάσιμη θηλιά για τον ΟΚΑΝΑ.
Οι εκπτώσεις στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών στα Προγράμματα του ΟΚΑΝΑ, που ξεκίνησαν το 2012, θα ενταθούν μέσα στη φετινή χρονιά με απροσδιόριστους κινδύνους για τους θεραπευόμενους.
Ο εργαζόμενοι στον ΟΚΑΝΑ, συναισθανόμενοι την υποχρέωσή τους, αλλά και την ευθύνη τους ως πολίτες, έχουν ξεκινήσει κλιμακούμενες κινητοποιήσεις για την αποκάλυψη και την ανατροπή της δραματικής πραγματικότητας που επιβάλλουν οι πολιτικές επιλογές της Κυβέρνησης και η τρόικα.
Σας καλούμε σε συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου στις 12:00 μ.μ., στο Πρόγραμμα «ΓΈΦΥΡΑ» του ΟΚΑΝΑ στην Πάτρα, στην οδό Αλεξ. Υψηλάντου 185.
 
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΚΑΝΑ

Σχόλια