ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ



                                 Αθήνα, 31.01.2013

 

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ  ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ

 

 

Ζούμε τον απόλυτο κοινοβουλευτικό ολοκληρωτισμό, με το κράτος να καταπατά και να παραβιάζει κάθε δημοκρατικό δικαίωμα και ελευθερία. Το πιο πρόσφατο επεισόδιο σε ένα πογκρόμ διώξεων και συλλήψεων του τελευταίου διαστήματος είναι οι προσαγωγές 35 μελών του ΠΑΜΕ, που διαμαρτυρήθηκαν για τις προκλητικές δηλώσεις του υπουργού εργασίας σχετικά με την κοινωνική ασφάλιση, καταλαμβάνοντας το γραφείο του.
Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΚΑΝΑ καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση της κυβέρνησης ενάντια στους διαδηλωτές του ΠΑΜΕ.
Η συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ δεν πρόκειται, με τέτοιου είδους πρακτικές, ούτε να εκφοβίσει ούτε να σταματήσει τους αγώνες των εργαζομένων σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα ενάντια στο σύγχρονο εργασιακό και κοινωνικό μεσαίωνα. Ο αυταρχισμός τους φανερώνει το μεγάλο τους φόβο και την ταραχή τους προκειμένου να επιβάλλουν τα βάρβαρα αντεργατικά μέτρα με τον εκφοβισμό και την καταστολή. Το εργατικό ταξικό κίνημα, ο λαός, έχει πολλές φορές αναμετρηθεί μαζί τους και δεν πρόκειται να λυγίσει.
Για μας νόμος είναι το δίκιο και οι αγώνες του εργατικού κινήματος!
Ζητάμε να σταματήσει τώρα η κρατική, κυβερνητική και εργοδοτική καταστολή των εργατικών αγώνων.
Άμεση απόσυρση των κατηγοριών ενάντια στους συλληφθέντες.
Οι αγώνες των εργαζομένων δεν ποινικοποιούνται, δεν τρομοκρατούνται – δε σταματάνε μέχρι τη νίκη!




ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΚΑΝΑ
   

Σχόλια