ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

    Στη σημερινή Έκτακτη Τοπική Συνέλευση της Αθήνας αφού έγινε συζήτηση και ενημέρωση σχετικά με τα δεδομένα των τελευταίων ημερών(συναντήσεις με κόμματα,εκκαθάριση αποδοχών μηνός Ιανουαρίου,ασφαλιστικα μέτρα κ.α.) αποφασίστηκε η πραγματοποίηση νέας στάσης εργασίας την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου απο 11:30-15:30 και έκτακτη Τοπική Συνέλευση στο αμφιθέατρο  των Κεντρικών Υπηρεσιών και ώρα 12:30 για να καθορίσουμε την περαιτέρω στάση μας.
    Αύριο θα σταλεί σε όλες τις δομές το έντυπο του δικηγόρου μαζί με ένα συνοδευτικό έγγραφο με διευκρινήσεις.Εάν υπάρχουν απορίες, αυτές  μπορούν και να γραφτούν στα σχόλια του blog του Συλλόγου, για να μπορέσουμε να τις απαντήσουμε.Το Δ.Σ.. του Συλλόγου αποφάσισε να καλείψει με έξοδά από το αποθεματικό του Συλλόγου, το ποσό που αντιστοιχεί στο Φ.Π.Α.(23 ευρώ) για κάθε εργαζόμενο που θα προσφύγει σε ένδικα μέσα.
    Θα σταλεί,επίσης, στις μονάδες και ένα κείμενο με τίτλο:
                      "ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ."
που θα πρέπει να αναπαραχθεί από κάθε μονάδα και να μοιραστεί στα μέλη των προγραμμάτων με πρωταρχικό στόχο να ενημερώσουμε-κινητοποιήσουμε και τους εξυπηρετούμενους των προγραμμάτων για τα προβλήματα του ΟΚΑΝΑ.

Σχόλια