ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

         Σε συνέχεια της άσκησης πίεσης από μέρους του συλλόγου μας, για άμεση υπογραφή Σ.Σ.Ε. προχωρούμε στην κήρυξη τετράωρης στάσης εργασίας  την Τετάρτη  25 Απριλίου από τις 10:30 έως τις 14:30 και συγκέντρωση στις 11:00 έξω από το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων του Υπουργείου Υγείας, Λεωφ. Κηφισίας 39 στο Μαρούσι, όπου θα δώσει συνέντευξη τύπου η Πρόεδρος του Οργανισμού -παρουσία του Υπουργού Υγείας κ.Λοβέρδου-για τα πεπραγμένα της  Διοίκησης, τη διετία 2010-2012 στον ΟΚΑΝΑ.
       Την Πέμπτη 26 Απριλίου προχωρούμε σε τετράωρη στάση εργασίας από τις 12:00 έως τις 16:00 και συγκέντρωση στο αμφιθέατρο των Κεντρικών Υπηρεσιών  του Οργανισμού  την ίδια ώρα που θα συνεδριάσει το Δ.Σ. του Οργανισμού (θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση για την ακριβή ώρα).
         Οι μέρες που διανύουμε είναι κρίσιμες για την επίτευξη των στόχων μας.Μόνο μέσα από τη μαζική συμμετοχή όλων μας στις κινητοποιήσεις του Συλλόγου και την εγρήγορση  που πρέπει να δείξουμε τις αμέσως επόμενες ημέρες(ξεκινώντας από την Παρασκευή 27 Απριλίου, με τετράωρη στάση εργασίας από τις 08:00 έως τις 12:00 και συγκέντρωση έξω από τις Κεντρικές Υπηρεσίες στις 08:00) θα προασπίσουμε όσα έχουν απομείνει,από όσα έχουμε κερδίσει τα τελευταία χρόνια,με αγώνες.


                                    το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΚΑΝΑ

Σχόλια