ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΚΑΝΑ
    Αβέρωφ 21, Αθήνα
    Τηλ.: 2108827514
okanalaboursunion.blogspot.com
                                                                       
                                    Αθήνα 16 Νοεμβρίου 2011

                      ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες, -οι,

Η εξέγερση του Πολυτεχνείου, ως μια κορυφαία αγωνιστική  έκφραση του λαϊκού μας κινήματος, γκρέμισε τη χούντα των ξενοκίνητων στρατοκρατών και σηματοδότησε μια νέα ιστορική περίοδο για τη χώρα μας.
Σήμερα, όσοι επικαλούνται το τέλος αυτής της περιόδου, στα πλαίσια μιας καινούργιας πολιτικής «κουλτούρας», εγκαθιστούν και υπηρετούν μια νέα χούντα της οικονομικής ολιγαρχίας, διεθνούς και ντόπιας.
Η κυβέρνηση Παπαδήμου, όργανο των τοκογλύφων, των τραπεζιτών και γενικότερα των διεθνών κέντρων της οικονομικής εξουσίας, ετοιμάζεται να εξαπολύσει μια ακόμα σκληρότερη επίθεση στην πλειοψηφία του Ελληνικού λαού, βαφτίζοντας εθνική σωτηρία, τη σωτηρία των συμφερόντων των εντολοδόχων της.
Η κυβερνητική συνεργασία του ΠΑΣΟΚ της ΝΔ και του ΛΑΟΣ κατ’ εντολή της τρόικα και της ΕΕ, καταδεικνύει την ένταση της επίθεσης που αποφάσισαν την 26η Οκτώβρη, και ταυτόχρονα αποδεικνύει την αποφασιστικότητα της αστικής τάξης για την επιβολή των συμφερόντων της.
Η μόνη απάντηση που έχουμε είναι, ο αγώνας με την ίδια αποφασιστικότητα, και με οδηγό το παράδειγμα του Πολυτεχνείου, για ανατροπή της κυβέρνησης Παπαδήμου και των νέων συμφωνιών που στην πραγματικότητα είναι συμφωνίες για την  χρεωκοπία της Ελληνικής κοινωνίας.
Καλούμε όλους του Συναδέλφους να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο, όχι μόνο με την έννοια της απόδοσης τιμών, αλλά και με την έννοια της ανάκλησης στη μνήμη μας του αιτήματος ΨΩΜΙ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και παράλληλα με την επικαιροποίηση των αιτημάτων για ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-ΛΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.

Το Δ.Σ του Συλλόγου μας προκηρύσσει 4ωρη στάση εργασίας την Πέμπτη 17/11 από 11:30 πμ μέχρι και τη λήξη του ωραρίου.
 
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΤΗ ΠΕΜΠΤΗ 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011 στις 15:00 ΜΜ.

Προσυγκέντρωση στις Κ.Υ. στις 13:30 μμ.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΚΑΝΑ

Σχόλια